Revolucija na področju oblikovanja telesa

EMSCULPT je edini neinvazivni poseg na svetu, ki obenem gradi mišice in porablja maščobe. Občutite ga kot intenzivno vadbo, ki jo izvajate, medtem ko ležite in se ob tem sproščate. S to tehnologijo lahko oblikujete svoje telo brez operacije. Postopek je neinvaziven in poteka brez anestezije, operativnih postopkov, igel in okrevanja.

Postopek traja 30 minut, predvidene so najmanj štiri ponovitve v obdobju dveh tednov (razmak med posameznimi ponovitvami je  2–3  dni). Rezultati so običajno opazni v dveh do štirih tednih po zadnjem postopku in se v nadaljnjih tednih še izboljšujejo.

Prednost EMSCULPT-a je tudi, da ne temelji na principu ogrevanja/hlajenja in ne predstavlja tveganja za nastanek opeklin, brazgotin in oteklin. V Polju Harmonije smo prvi in zaenkrat edini v Sloveniji, ki uporabljamo to tehnologijo.

Povezava do proizvajalca BTL

Naročanje

Za pregled  pokličite 07 292 70 66 ali 064 225 811 ali pišite na elektronski naslov info@poljeharmonije.si.

 

Rezultati, ki jih ni moč doseči zgolj z vadbo v fitnesu

Naprava BTL EMSCULPT ustvari edinstveno elektromagnetno polje in vpliva tako na mišično tkivo kot na maščobo. Energija spodbudi skoraj dvajset tisoč mišičnih krčenj, kar v telovadnici ni dosegljivo.

Lifting zadnjice brez operacije

Preko utrjevanja vseh glutealnih mišic EMSCULPT vzpostavlja popolnoma novo kategorijo zdravljenja – dvig ali lifting zadnjice brez operacije. Ob uporabi na zadnjici EMSCULPT utrdi in izboljša njen izgled. Je edini neinvazivni postopek liftinga zadnjice na svetu. Operativni posegi niso več potrebni.

pOGOSTA VPRAŠANJA

EMSCULPT je edini neinvazivni poseg na svetu, ki obenem gradi mišice in porablja maščobe. Predstavlja najnovejšo tehnološko rešitev, ki pomeni revolucijo na celotnem področju neinvazivnega oblikovanja telesa.

Postopek EMSCULPT lahko koristi vsakomur, saj povečuje mišično maso telesa, izboljša fizično pripravljenost, preprečuje atrofijo mišic po poškodbi, porablja maščobe in oblikuje telo. Za obravnavo je tako primernen vsak, še posebej:

  • ženske in moški, ki preživljajo dolge ure v fitnesu in na telovadbi, vendar ne dosežejo zadovoljivih rezultatov;
  • ženske po porodu;
  • ženske in moški, ki niso primerni kandidati za druge metode oblikovanja telesa;
  • ženske in moški, ki ne želijo operativnih postopkov oblikovanja telesa;
  • športnice in športniki, ki zaradi poškodbe ne smejo vaditi, želijo pa krepiti zdrave mišične skupine.

En tretma traja 30 minut. Svetujemo vsaj štiri ponovitve v razmaku 2–3 dni. Skupaj z vami bomo pripravili individualni načrt tretmajev.

Pozitivne rezultate običajno opazimo dva do štiri tedne po zadnjem tretmaju in se v nadaljnjih tednih še izboljšujejo.

EMSCULPT z uporabo velikih aplikatorjev strankam pomaga doseči vitkejšo in bolj atletsko obliko telesa, saj zmanjšuje trebušno maščobo in utrjuje mišično podlago.

Prednosti obravnave:

  • Gradi in utrjuje mišice in kuri maščobe brez dolgotrajne vadbe.
  • Občutimo jo kot intenzivno vadbo, ki poteka, ko uporabnik leži in se obenem sprošča.
  • Neinvazivni postopek brez anestezije, operativnih postopkov, igel in okrevanja.
  • Postopek traja 30 minut, minimalno štiri ponovitve v obdobju dveh tednov (razmak med ponovitvami 2–3 dni).
  • Rezultate običajno opazimo v dveh do štirih tednih po zadnjem postopku in se v nadaljnjih tednih še izboljšujejo.

Z uporabo velikih aplikatorjev na področju trebuha obnovimo svoje jedro ter si povrnemo ravne, oblikovane trebušne mišice. Ob aplikaciji na zadnjici EMSCULPT utrdi in izboljša njen izgled. Je edini neinvazivni postopek liftinga zadnjice na svetu. Operativni posegi niso več potrebni. Zahvaljujoč majhnim aplikatorjem, specifično oblikovanim za obravnavo manjših mišičnih skupin, lahko EMSCULPT izboljša moč, oblikuje mišice in čvrstost tudi v rokah in mečih.

EMSCULPT je edini postopek na svetu, ki ne le ciljno kuri maščobe, temveč sočasno tudi krepi vaše mišice. Ostale tehnologije so dobre, vendar učinkujejo le na maščobe. Da bi izgledali dobro, potrebujete oboje, tako kurjenje maščob kot krepitev mišic.

Naprava BTL EMSCULPT ustvari edinstveno elektromagnetno polje in vpliva tako na mišično tkivo kot na maščobo. Energija spodbudi skoraj dvajset tisoč (20.000) supramaximal mišičnih krčenj, kar v telovadnici ni dosegljivo.

Prednost EMSCULPT-a je tudi, da ne temelji na principu ogrevanja/hlajenja in ne predstavlja tveganja za nastanek opeklin, brazgotin in oteklin. Prav tako nobena druga tehnologija ne nudi neinvazivnega dviga zadnjice. Preko utrjevanja vseh glutealnih mišic EMSCULPT vzpostavlja popolnoma novo kategorijo zdravljenja – neinvazivni dvig zadnjice.

Da. BTL EMSCULPT je odobrla FDA in ima CE oznako za medicinske pripomočke. Predstavlja inovativno tehnologijo, ki, dokazano v več študijah, ciljano deluje tako na maščobe kot mišice.

Zdravnik vam bo na posvetu pred obravnavo predstavil delovanje naprave, se pogovoril z vami o vaših pričakovanjih in skupaj z vami pripravil individualni načrt obravnave.

Postopek EMSCULPT občutite kot intenzivno vadbo. Med postopkom boste sproščeno in udobno ležali.

To je največja prednost EMSCULPT – stranke postopek občutijo kot intenzivno vadbo. Med postopkom se boste sprostili in vam bo udobno. Tekom vašega posveta vam bo naše osebje z veseljem ponudilo možnost izkustva udobja samega postopka.

V nasprotju z drugimi podobnimi postopki po obravnavi z BTL EMSCULPT počitek ni potreben. Občutek po obravnavi je podoben občutku po intenzivni vadbi in brez težav se lahko takoj vrnete k vašim dnevnim aktivnostim.

Rezultati so odvisni od vaše starosti, fizične kondicije, vrednosti BMI (indeksa telesne mase) in drugih dejavnikov. V splošnem pacienti občutne rezultate opazijo že takoj po samem zdravljenju. Pozitivne rezultate običajno opazijo v dveh do štirih tednih po zadnjem postopku in se v nadaljnjih tednih še izboljšujejo.

Klinične študije kažejo, da je večina strank še leto dni po zaključku zdravljenja v boljšem stanju, kar se tiče njihovih maščob in mišic. Kljub temu pa priporočamo, da se nekaj mesecev po zdravljenju oglasite še na dodatnem posvetu, da skupaj pogledamo, ali je potrebna dodatna terapija. Vzdrževanje zdravega načina življenja pa je seveda ključ do ohranjanja dolgoročnejših rezultatov.

Da! Številne stranke so navdušene nad novo tehnologijo. Po opravljenem tretmaju opažajo odlične rezultate! Obenem več študij dokazuje učinkovitost EMSCULPTA.

Cena je odvisna od več dejavnikov. Vabimo vas, da se oglasite na posvetu, kjer bomo opredelili vaše zdravstveno stanje in vam svetovali glede števila in področij obravnav. Tako bomo lahko določili tudi ceno vašega zdravljenja.