Kako deluje BTL – EMSELLA?

BTL EMSELLA z uporabo nove tehnologije elektromagnetnega delovanja zagotavlja neinvazivno krepitev mišic medeničnega dna in s tem izboljšanje nadzora nad sečnim mehurjem, s čimer odpravlja inkontinenco in izboljša kakovost vašega življenja.

Povezava do proizvajalca BTL

Prednosti postopka EMSELLA

 • Primerna je tako za ženske kot moške.
 • Med terapijo ostanete oblečeni.
 • Metoda je popolnoma neinvazivna.
 • Zdravila niso potrebna.
 • Zdravljenje je hitro in enostavno.
 • Takoj po zdravljenju lahko nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.

Naročanje

Za pregled pokličite 07 292 70 66 ali 064 225 811 ali pišite na elektronski naslov info@poljeharmonije.si.

 

pOGOSTA VPRAŠANJA

EMSELLA je odlična rešitev za ženske in moške vseh starosti, ki imajo težave z urinsko inkontinenco in si želijo izboljšati kakovost življenja.

Skupaj z vami bomo pripravili individualni načrt tretmajev. En tretma traja 30 minut. Svetujemo vsaj 6 ponovitev v razmaku najmanj 48 ur.

Med posegom občutite mravljinčenje in krčenje mišic medeničnega dna. Med tretmajem sedite in se med njim sprostite. Na posvetu pred obravnavo pacient lahko preizkusi napravo in se sam prepriča o njenem udobju.

Za razliko od drugih obravnav po obravnavi z BTL EMSELLA počitek ni potreben. Takoj se lahko vrnete k vašim dnevnim aktivnostim. Predpriprave na obravnavo niso potrebne, med samim postopkom pa pacient ostane oblečen. Gre za hiter in enostaven postopek.

Rezultati so odvisni od vaše starosti, fizične kondicije in drugih dejavnikov. Na splošno pacienti občutijo znatne rezultate že po prvem tretmaju. Pozitivni rezultati se običajno izboljšujejo tekom naslednjih tednov.

BTL EMSELLA z uporabo nove tehnologije elektromagnetnega delovanja zagotavlja neinvazivno krepitev mišic medeničnega dna in s tem izboljšanje nadzora nad sečnim mehurjem, s čimer odpravlja inkontinenco in izboljša kakovost vašega življenja.

 • Neinvazivno zdravljenje;
 • Takoj po zdravljenju lahko nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi;
 • Med terapijo ostanete oblečeni;
 • Obnavlja nadzor nad mehurjem in mišicami medeničnega dna brez dolgotrajnih vaj;
 • Zdravljenje je hitro in enostavno;
 • Postopek traja 30 minut in je poleg zdravljenja tudi priložnost za sprostitev;
 • Izboljšanje je možno opaziti že po prvem tretmaju, rezultati pa se običajno pokažejo v naslednjih nekaj tednih;
 • Občutni rezultati so vidni po šestih ponovitvah tretmaja v intervalu dvakrat tedensko.

BTL EMSELLA je edini postopek, ki ciljno deluje na mišice medeničnega dna in povzroča globoko stimulacijo mišic medeničnega dna, zahvaljujoč HIFEM®* tehnologiji.

Pri drugih postopkih, kot je na primer intravaginalna elektrostimulacija, obstaja nevarnost opeklin in nezadovoljivega učinka, saj električni tok tkivo obdeluje le površinsko.

Pri Keglovih vajah pa pacienti običajno ne zmorejo zadostno krčiti mišice medeničnega dna, dodatno težavo pa povzroča rutina opravljanja vaj vsaj trikrat na dan v več sto ponovitvah za dosego rezultatov. Eno samo zdravljenje z BTL EMSELLA predstavlja tisoč krčenj, podobnih tistim pri Keglovih vajah, in to dosežete brez kakršnega koli napora.

Primerni kandidati za zdravljenje so:

 • ženske po porodu;
 • aktivne ženske, ki trpijo za urinsko inkontinenco;
 • moški po operaciji prostate;
 • ženske in moški, ki čutijo nenadno potrebo po uriniranju;
 • ženske in moški, ki jim ob nenadnih, hitrih gibih uide urin;
 • moški in ženske, katerih urinska inkontinenca bistveno vpliva na kvaliteto njihovega življenja.

BTL EMSELLA je odlična izbira za ženske vseh starosti, ki si želijo rešiti težave z urinsko inkontinenco.

Zaradi različnih faktorjev, kot so staranje, porod ali menopavza, mišice medeničnega dna postanejo ohlapne in ne zagotavljajo več zadostne podpore medeničnim organom. To povzroča urinsko inkontinenco in zmanjšuje kakovost življenja.

BTL EMSELLA je odlična izbira za moške vseh starosti, ki si želijo rešiti težave z urinsko inkontinenco in izboljšati kakovost življenja.

Infekcije, rak prostate ali stres povzročajo negativne učinke na intimno zdravje moškega. Mišice medeničnega dna postanejo ohlapne in ne zagotavljajo več zadostne podpore medeničnim organom. To povzroča urinsko inkontinenco in zmanjšuje kakovost življenja.

Ohranjanje rezultatov zdravljenja je odvisno od vašega zdravstvenega stanja. Klinične študije kažejo, da je večina pacientov zmožna rezultate obdržati šest mesecev po zdravljenju. Kljub temu nekaj mesecev po zdravljenju priporočamo ponovni obisk, kjer bomo preverili, ali bi vam dodatna zdravljenja lahko nudila dodatne koristi. Vzdrževanje zdravega načina življenja pa je seveda ključ do  dolgoročnejših rezultatov.

BTL EMSELLO je odobrila FDA in ima CE oznako za medicinske pripomočke. Gre za inovativno tehnologijo, ki je v različnih študijah pokazala učinkovitost pri zdravljenju inkontinence. Na posvetu pred obravnavo zdravnik pacientu predstavi delovanje naprave in skupaj z njim pripravi individualni načrt obravnave.

Izkušnje pacientov kažejo, da tretma daje odlične rezultate! Nad tehnologijo BTL EMSELLA so navdušeni vsi. Obenem tudi več znanstvenih študij popisuje njene pozitivne učinke.

Cena je odvisna od več dejavnikov. Vabimo vas, da se oglasite na posvetu, kjer bomo opredelili vaše zdravstveno stanje in vam svetovali glede števila obravnav. Tako bomo lahko določili tudi ceno vašega zdravljenja.